laatste update van deze pagina

22 Januari 2023

Watersport


Vooral in de zomer zijn er oneindig veel mogelijkheden om aan watersport te doen in de regio. We sommen er enkele op:


Voor een tocht op een bananenboot kan je ondermeer terecht op het strand van Guardamar del Segura en in Torrevieja naast het toeristisch info kantoor.


Wil je een boot(je) huren dan kan je dit ondermeer in de jachthaven van Alicante in de gebouwen waarachter het Volvo Ocean Race Museum ligt. In Torrevieja kan je langs gaan bij de Club Nautico Marina in de jachthaven.


In de jachthaven van Cartagena vertrekt (bijna) dagelijks een catamaran voor een tocht op zee. Soms verhuist de catamaran voor een periode naar La Manga (Mar Menor).


Voor Flyboard kan je terecht in Alicante op dezelfde plek als waar je een boot kan huren. In Torrevieja ga je dan weer naast het toeristisch info kantoor.


Voor een spectaculaire tocht met een jetboat kan je in Torrevieja in de jachthaven terecht, iets voorbij het Museo Flotante (de duikboot) of in Alicante nabij het Volvo Ocean Race Museum.


Jetskieën kan ondermeer in Alicante in de jachthaven nabij het Volvo Ocean Race Museum ; in Guardamar del Segura kan je voor reservaties terecht bij het fitnesscenter in de industriezone naast de N-332 en in Torrevieja naast de toeristische info aan de jachthaven.


Wil je kayakken? Dat kan op het strand van Guardamar del Segura of bij de Real Club Nautico aan de jachthaven van Torrevieja.


Voor parasailing kan je ook terecht naast de toerist info in Torrevieja.


Iets totaal anders is een begeleide raftingtocht op de Rio Segura in Calasparra. Info en reservatie via de grotten van Calasparra.


Net voor het Levante strand in Benidorm is een waterski circuit uitgebouwd op zee.


Windsurfen kan ondermeer bij de Real Club Nautico in de jachthaven van Torrevieja


Wil je zeilen op zee, dan kan je oa langsgaan bij de Real Club Nautico in Torrevieja.