Verhuur aan de Costa Blanca
 
Heb jij één of meerdere huizen of appartementen aan de Costa Blanca die je wil verhuren? Vanaf nu kan dat nog vlotter via Costa-info. En dat voor een heel lage kostprijs. Voor amper 4 euro per maand plaats je hier jouw vakantiewoning in de kijker en bereik je zo vele honderden mensen. Als lanceringsaanbod verlagen we tot eind dit jaar de prijs met 50% tot 2 euro per maand voor elke woning die je op deze website te huur zet.
 
Hoe ga je te werk?
1. maak een omschrijving van je woning. Je bent vrij zelf te bepalen welke info je wel of niet vermeldt. In het voorbeeld onderaan zie je hoeveel ruimte je beschikbaar krijgt.
 
2. stuur een email naar redactie@costa-info.com met daarin je tekst en minimum 1 tot maximum 6 foto's van de woning. Zorg dat de foto's in één email kunnen verstuurd worden, maak ze daarom desnoods iets kleiner alvorens ze te versturen.
 
3. vermeld in de email hoe lang je jouw woning op costa-info te huur wil zien staan met een maximum van 6 maanden. Vermeld geen einddatum maar wel het aantal maanden.
 
4. nadat wij op basis van jouw email een ontwerp gemaakt hebben, sturen we dat naar je toe ter goedkeuring, samen met de info over de betaling. Ben je akkoord, dan geef je per kerende email jouw goedkeuring en maak je het vermelde bedrag over met de vermelde mededeling. Na ontvangst van dit alles publiceren wij jouw woning op costa-info.com.
 
Deze regels dien je zeker te respecteren :
- de inhoud van je advertentie mag niks onwettig of kwetsend bevatten.
- elke advertentie kan door Costa-info.com geweigerd worden en dit zonder opgave van een specifieke reden
- de verhuurder / adverteerder is volledig verantwoordelijk voor de inhoud van zijn bericht
- de verhuurder / adverteerder verklaart volledig in orde te zijn met de geldende wetgeving in verband met verhuur van vakantiewoningen
 
Costa-info verspreidt hier enkel de informatie die het van anderen aangeleverd krijgt. We zijn dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of eventuele gevolgen van overeenkomsten tussen partijen op basis van deze advertenties.
 
 
Titel van je advertentie
 
De titel van je advertentie mag maximaal 35 tekens lang zijn. Daarnaast kan je een vrije tekst opmaken van maximaal 15 lijnen die elk maximaal 65 tekens bevatten. Je kan dus bijna 1.000 tekens gebruiken.
Wat zet je hier allemaal in ? Omschrijving van de woning, ligging, maximaal aantal personen, prijs per dag of week, wat is er inbegrepen, welke bijkomende kosten zijn er, wat is er allemaal voorzien in de woning, mag er gerookt worden, zijn huisdieren toegelaten, is er parkeerplek voorzien, ... En vergeet uiteraard niet te vermelden hoe de geinteresseerden je kunnen bereiken. Dit mag via een telefoonnummer of email adres.
 
De foto's die je doorstuurt zullen afwisselend naast de tekst verschijnen zoals in het voorbeeld hier naast.